Zwangerschapsmassage

ONZE VISIE

Ervaar diepe ontspanning en verbinding met je baby tijdens je zwangerschap

Tijdens de zwangerschap ondergaat je lichaam grote veranderingen. Daarom is het van essentieel belang om goed voor jezelf te zorgen. Een zwangerschapsmassage bij de Vertrouwde Vroedvrouw is niet alleen een kans voor diepe ontspanning, maar ook voor een intense verbinding met je baby en je eigen lichaam.

Of het nu gaat om een moment voor jezelf of om een therapeutische behandeling, onze zwangerschapsmassage biedt verlichting en comfort. Het is bijzonder heilzaam voor verschillende zwangerschapskwalen, zoals stuitligging, hoge bloeddruk, vermoeidheid, bekkeninstabiliteit of maagklachten.

Zwangerschap kan ook gepaard gaan met vragen, twijfels of angsten. Onze aanpak erkent dat het lichaam vaak meer uitdrukt dan woorden kunnen zeggen. Een luisterend oor, oprechte compassie en warme aanraking kunnen wonderen doen.

ONZE AANPAK

Helende kracht bij twijfels en angsten

Zwangerschap kan gepaard gaan met vragen, twijfels of angsten. Onze aanpak erkent dat het lichaam vaak meer uitdrukt dan woorden kunnen zeggen. Een luisterend oor, oprechte compassie en warme aanraking kunnen wonderen doen.

 

  • Persoonlijke aanpak: Voorafgaand aan de massage bespreken we jouw ervaringen en verwachtingen om de massage zo persoonlijk mogelijk te maken.
  • Flexibele planning: Je kunt een zwangerschapsmassage op elk gewenst moment inplannen, zelfs al voor de zwangerschap.
  • Comfort van thuis: De massage vindt plaats in jouw eigen vertrouwde omgeving, meestal in de slaapkamer, waar wij zorgen voor een ontspannende en comfortabele setting.
  • Duur van de massage: Reserveer minimaal 1,5 uur voor een zwangerschapsmassage en plan daarna een rustige dag in.
Een zwangerschapsmassage is een leuk geschenk!