Mammamassage

ONZE VISIE

Een liefdevolle viering van het moederschap

Bij de Vertrouwde Vroedvrouw begrijpen we dat het moederschap een levenslange reis is, of je nu net moeder bent geworden of al oma bent. Onze mamamassage is een viering en erkenning van jouw rol als moeder, ongeacht waar je je op die reis bevindt.

Deze massage is meer dan alleen ontspanning; het is een tijd van liefdevolle zorg en aandacht voor jezelf. Het is een gelegenheid om te helen, te genieten en in verbinding te komen met je eigen verhaal als moeder.

DE VOORDELEN

Even een moment voor jezelf

De mamamassage is een kans om even te ontsnappen uit de drukte van het dagelijks leven en terug te keren naar jezelf – om je te herinneren aan het prachtige, maar soms uitdagende pad van het moederschap.

  • Verhaal van moederschap: door te praten over jouw ervaringen met moederschap en bevalling(en), kunnen we de massage afstemmen op jouw persoonlijke verhaal en behoeften.
  • Helende aanraking: als je bevallingsverhaal wordt overschaduwd door moeilijke herinneringen, kan een mamamassage helend werken. Het biedt een luisterend oor, oprechte compassie en warme aanraking.
Een mammamassage is een leuk geschenk!

LAAT JE VERWENNEN

Wat te verwachten?

  • Timing: ideaal voor moeders wiens kinderen al een jaar of ouder zijn. (Voor jongere moeders bieden we de kraammassage aan.)
  • Locatie: in het comfort van je eigen huis, op een plek waar je ongestoord kunt genieten.
  • Duur: reserveer minstens 1,5 uur voor de massage, en plan daarna een rustige dag in.