Tools

ONZE GRATIS TOOLS

Ondersteunende middelen voor je zwangerschap, bevalling en daarbuiten

Bij de Vertrouwde Vroedvrouw begrijpen we de unieke schoonheid en kracht van een thuisbevalling. Het is meer dan alleen bevallen; het is een diepe verbinding met jezelf, je kind en het geboorteproces in de vertrouwde omgeving van je eigen huis.

Een thuisbevalling bij ons betekent dat jij de regie in handen neemt. We ondersteunen de natuurlijke processen en bevorderen een veilige en serene omgeving. Dit alles vermindert de kans op complicaties en versterkt jouw rol in deze bijzondere gebeurtenis.

Vol vertrouwen leven dragen

Deze videoreeks helpt je vol vertrouwen je zwangerschap te ervaren, met tips voor een positieve mindset en voorbereiding op bevalling en moederschap.

Het bevalscript

Het bevalscript is een tool die je helpt om je gedachten en gevoelens rond de bevalling te ordenen, en je wensen en voorkeuren duidelijk te maken, waardoor je een actieve rol kunt spelen in je bevallingsproces.

Het meadiarium

Dit uitgebreide geboorteplan helpt je jouw verwachtingen en wensen voor de bevalling vast te leggen, ondersteunt geïnformeerde keuzes en brengt je dichter bij je ideale bevallingsscenario.