Onze visie

Bij Vertrouwde Vroedvrouw begeleiden we jullie met zorg en vertrouwen van zwangerschap tot ouderschap. Met onze focus op persoonlijke en relationele groei, laten we jullie met vertrouwen deze bijzondere levensfase te beleven.

ONZE VISIE

Bevallen vol vertrouwen, hoe jij het wilt

Als koppel ervaren jullie regelmatig vragen en twijfels voor, tijdens en na de bevalling. Jullie streven naar een realistische voorbereiding op de (b)roze wolk en zoeken duidelijkheid in de keuzes die jullie kunnen maken op zowel emotioneel als fysiek gebied tijdens zwangerschap en bevalling. Het standaard geadviseerde pad komt vaak niet helemaal overeen met jullie eigen gevoel en identiteit. Jullie willen bewuste keuzes maken en de regie voeren over jullie eigen geboorteverhaal. Jullie willen bewust zijn van de opties en kiezen voor wat het beste bij jullie past. 

Bij Vertrouwde Vroedvrouw hechten we als team veel waarde aan het bieden van inzicht en houvast bij de verschillende keuzemogelijkheden tijdens zwangerschap en bevalling. Samen gaan we in alle intimiteit en veiligheid op pad, zodat zowel jij als je partner met vol vertrouwen nieuw leven kunnen dragen én geven. Centraal in onze benadering staat een integrale begeleiding, eventueel in samenwerking met andere experts, om jullie te helpen deze bijzondere periode rustiger te beleven. Ons doel als geboorteteam is om een stevige basis te bieden, waarmee je een diepere verbinding kunt maken met je baby, met jezelf en met je partner.

ONS AANBOD

Onderbouwde, warme en down-to-earth begeleiding

Leven dragen

Ik voel me elke dag meer en meer met jou verbonden

Leven geven

Ik vertrouw op mijn lichaam en zorg voor mezelf

Leven beleven

Ik ben zoooooo blij met jou in mijn leven

Leven begeleiden

Ik mag mijn gevoelens beleven en ik ben OK

ONZE MISSIE

Samen groeien met vertrouwen

Bij Vertrouwde Vroedvrouw zien we het als onze missie om jullie vertrouwenspersoon te zijn bij het begin van dit nieuwe hoofdstuk in jullie levensverhaal. Daarom bieden we jullie, als koppel, uitgebreide ondersteuning en integrale coaching aan voor, tijdens én na de bevalling. We begeleiden zowel het emotionele als het fysieke aspect van zwangerschap, bevalling en kraambed, ongeacht waar de bevalling plaatsvindt, thuis of in het ziekenhuis. Wij geloven dat zowel individueel als samen groeien mogelijk is door te kiezen voor de meerwaarde van onze vier pijlers: 

vol vertrouwen leven dragen, leven geven, leven beleven en leven begeleiden. 

Zwangerschap en geboorte zijn een van de meest ingrijpende en natuurlijke processen in jullie leven en dat van jullie kind. De gezonde mens staat bij ons centraal. Ons aanbod aan workshops en begeleiding is divers en aanvullend, waardoor we elk toekomstig gezin op maat kunnen begeleiden. Op deze manier kunnen jullie met rust en beide voeten op de grond deze nieuwe levensfase ingaan.

Bij Vertrouwde Vroedvrouw gaan we ook met jou op pad wanneer je behoefte hebt aan meer rust, inzichten en verbinding. Via integrale coaching en lichaamswerk nemen we jou mee op dit pad.

In onze begeleiding hechten we veel waarde aan een onderbouwde, warme en no-nonsense samenwerking met jou, je partner en andere experts. Zo kunnen jullie elke fase met jullie kindje, met jezelf en met elkaar in vertrouwen en verbinding beleven.

Geboortezorg vraagt zijn tijd en ‘zorg op maat’. Om jullie deze zorg te kunnen bieden, werken wij gedeconventioneerd.