Leven begeleiden

BEGELEIDING OP MAAT

Een holistische aanpak met persoonlijke coaching en lichaamswerk

Bij de Vertrouwde Vroedvrouw omvat onze benadering van ‘Leven Begeleiden’ zowel integrale coaching als lichaamswerk, gericht op het bereiken van diepe rust, inzichten en verbinding. In onze integrale coaching sessies erkennen we de complexiteit van emoties die je misschien ervaart na de geboorte van je kind, zoals het gevoel een ‘roze wolk’ te missen, teleurstelling over de bevalling, of een gevoel van verlies van je oude zelf. We verkennen samen jouw ervaringen en behoeften door te luisteren en passende oefeningen aan te bieden, waaronder EMDR, om je te helpen op jouw unieke pad.

Daarnaast begrijpen we dat uitdagingen soms meer lichamelijk dan verbaal gevoeld worden. Ons lichaam kan signalen afgeven die woorden te boven gaan, vooral in tijden van stress of verandering. Daarom omvat ons lichaamswerk methoden zoals waterwerk en massage, die verder reiken dan het oppervlakkige en diepere lagen van zelfbewustzijn aanspreken. Deze aanpak helpt niet alleen bij het vinden van innerlijke rust en helderheid, maar ondersteunt ook een holistische genezing en welzijn, waarbij zowel de geest als het lichaam centraal staan.

Integrale coaching

De geboorte van een kind kan diepe emoties en vragen oproepen. Bij de Vertrouwde Vroedvrouw bieden we integrale coaching om je te ondersteunen in deze transitie. Of je nu worstelt met het vinden van je ‘roze wolk’, het verwerken van je bevallingservaring, of de zoektocht naar je nieuwe ik – wij zijn er voor jou.

Waterrelaxatie

Een unieke ervaring van ontspanning en verbinding in het water

Zwangerschaps-massage

Ervaar diepe ontspanning en verbinding met je baby tijdens je zwangerschap

Kraammassage

De helende kracht van een kraammassage tijdens je herstel na de bevalling

Mammamassage

Een liefdevolle viering van het moederschap