Het meadiarium

PERSOONLIJK WERKBOEK

Creëer een persoonlijk geboorteplan dat ècht bij jouw wensen past

Ontdek het Meadiarium, een uniek coachend werkboek, ontworpen om jouw zwangerschaps- en bevallingservaring te verdiepen en te personaliseren. Het Meadiarium is meer dan alleen een geboorteplan; het is een pad naar zelfinzicht en persoonlijke zorg.

Dit werkboek, bestaande uit lees- en schrijfopdrachten, helpt je om vanuit jouw perspectief te kijken naar verschillende thema’s zoals zwangerschapsbeleving, je relatie met je partner, bevallingsvoorkeuren, pijnstilling, en de kraamtijd. Het resultaat? Een geboorteplan dat jouw totale persoon als uitgangspunt neemt. Het geboorteplan transformeert van wensenlijst naar mensenlijst.

VOOR WIE?

Onze leidraad voor persoonlijke zorg en vertrouwen

Het Meadiarium helpt zorgverleners jou als persoon te leren kennen, wat essentieel is voor persoonlijke zorg en een vertrouwensrelatie. Door je wensen, angsten, en ervaringen te delen, kunnen wij zorg op maat bieden. Het Meadiarium is in het bijzonder gericht op:

 

  • Eerstgeborenen: Ideaal voor vrouwen die hun eerste kind verwachten.
  • Eerdere bevallingservaringen: Zeer waardevol voor vrouwen die een eerdere, uitdagende bevalling hebben ervaren.

Download nu

Een bevalling waarbij jij centraal staat begint hier

Het Meadiarium is verkrijgbaar in onze praktijk of bestel het gemakkelijk online voor slechts €25 (excl. verzendkosten). Vul het formulier hiernaast in en we sturen je direct door naar de webshop van onze partner.

Na het voltooien van jouw Meadiarium, nodigen we je uit om samen met onze vroedvrouwen jouw unieke geboorteplan door te nemen en te integreren in onze persoonlijke begeleiding.

Boek een afspraak met een van onze vroedvrouwen om samen je geboorteplan te bespreken!

Naam*